Журналіст 24 Каналу натрапив у соцмережі на наступне повідомлення: "Потрібні люди, щоб привітати ветеранів з Днем перемоги! Вік 18-35 років. За часом акція займе 1,5-2 години. Оплата 50 гривень відразу по закінченні".

З'вязавшись з організаторами, журналіст отримав детальнішу інформацію — необхідно буде постояти годину, віднести квіти, які також дадуть "орагнізатори", до пам'ятника та привітати ветеранів. Учасникам також видавали футболки політичної партії "Відродження".

На місці зустрічі журналісти 24 Каналу застали близько 20 осіб — переважно студентів. На камеру вони говорити відмовлялись, проте потім розповіли, що вони "зідзвонились, зібрались і приїхали", однак переконували, що акція — не проплачена, вони самі вирішили привітати ветеранів.

У свою чергу заступник голови київського осередку партії "Відродження" Валерій Бацула, який також був на місці, де зібралась "масовка", в коментарі 24 Каналу заявив, що ніяких грошей за участь у заходах під патронатом їхньої партії вони не видають.

Читайте також: Неспокійне 9 травня: з'явилися фото бійок у Києві