"Я писала, що в Україні можна чудово жити і розмовляти російською мовою, при цьому добре знаючи українську! І про те, що я віддала свою дитину в російську школу, а побувавши на лінійці, отримала масу задоволення. Там був представник від влади, від душі виступив російською мовою. І мене це вразило ! Але через кілька годин я зайшла на свою сторінку і побачила скриншот, де до моїх фраз додали слово "бидло", - розповіла оперна діва Катерина Абдулліна в інтерв'ю виданню "Вести".

Читайте також: 7 фактів про скандальну оперну діву Катерину Абдулліну

"Це могло бути потрібно моєму колишньому чоловікові, бізнесмену з Росії Олегу Кучерову, ініціатором розриву відносин з яким була я - він піднімав на мене руку. Йдучи, він пригрозив, мовляв, ти ще не знаєш, що буває після розлучення!", - додала вона.

За словами солістки Національної опери, в Кучерова були проблеми з банком, і в Росії він відбував термін за крадіжку через Інтернет чи електронні системи.

"Мені він хвалився, що може зламати будь-який профіль і прочитати переписку будь-якої людини", - наголосила Абдулліна.

Читайте також: Колеги Абдулліної відмовляються виходити з нею на одну сцену

Сам Кучеров такі звинувачення спростовує і навіть планує подати за такі слова до суду.

"Я ніколи її не бив, а хто від кого пішов - ще велике питання. Ми розлучилися, тому що у неї важкий характер. Ні в якій тюрмі я ніколи не сидів і зламувати акаунти не вмію, і вже тим більше я нічого від її імені не писав. У неї дуже бурхлива фантазія. Вона мені розповідала, що до неї проявляли інтерес Путін і Медведєв", - розповів екс-чоловік скандально відомої Катерини Абдулліної.

Нагадаємо, солістка Національної опери України Катерина Абдулліна радіє, що її донька вчиться у російській гімназії, бо українська школа "бидляча". Про це вона написала у соціальній мережі Facebook.

Генеральний директор Національної опери Петро Чуприна уже зробив свою заяву з приводу слів солістки, які переросли в скандал. Він не розуміє, як Абдулліна працюватиме тепер в ненависному для неї україномовному оточенні.

Однією з версій того, що сталось, Петро Чуприна називає бажання солістки опери прославитись шляхом скандалу.