Довіртеся нашому смаку і ми розповімо про найкращі івенти цього місяця!

Читайте також: Головні події весни у Києві: де провести час з рідними

Kovacs

Stereo Plaza

4 квітня, 20:00

Вартість: 590-4000 гривень

Придбати квитки

Хто міг уявити, що Шерон Ковакс, яка записувала перші демо-записи на підпільній студії в Гавані, після виходу синглу My Love стане "новою Біллі Холідей"? А минулорічний реліз Kovacs Cheap Smell не тільки уникнув ефекту "другого альбому", а й підтвердив її потужний драматичний талант. Після спільного турне з Роббі Вільямсом ні в кого не залишилося сумнівів, що Шерон – нова зірка сучасної джаз-музики. У столиці України Kovacs виступить повним музичним складом, а компанію їм складе оркестрова секція.

Kovacs
Kovacs

Sepultura

Bingo

9 квітня, 20:00

Вартість: 999-1200 гривень

Придбати квитки

Десять років вірні шанувальники чекали повернення бразильського метал-гурту Sepultura. За цей час на українській сцені з'явилося чимало власних зірок, а "ком'юніті" фанатів екстремальних жанрів поповнило свої лави талановитою молоддю. З презентацією чотирнадцятого альбому Machine Messiah метал-команда з Бразилії відвідає три міста України – і виступ в Києві 9 квітня Sepultura залишили "на десерт". Концерт в клубі Bingo присвячується всім фанатам важкої музики!

Sepultura
Sepultura

Kyiv Music Days 2019

НСК Олімпійський

12-14 квітня, 14:00

Вартість: від 540 гривень

Придбати квитки

З 12 по 14 квітня на території НСК "Олімпійський" відбудеться міжнародний форум концертної індустрії Kyiv Music Days 2019! Ключове завдання організаторів заходу полягає в розвитку музичної сцени та шоу-бізнесу в Україні. Це наймасштабніший спеціалізований захід для працівників індустрії, які розкажуть про реальний стан речей в музичній сфері. Протягом трьох днів в "Олімпійському" проходитимуть лекції, майстер-класи, семінари та дискусії між українськими і зарубіжними фахівцями. Буде дуже цікаво, тому ретельно стежте за розкладом івентів!

Kyiv Music Days 2019
Kyiv Music Days 2019

Apparat

Secret Place

12 квітня, 20:00

Вартість: 250 гривень

Придбати квитки

Саша Рінг повертається в Україну з музичним проектом Apparat! Якщо ви втомилися від столичних техно-вечірок і хочете насолодитися унікальним стилем німецького електро-музиканта, то готуйтеся до приголомшливого концерту на секретній локації. У нових релізах Apparat стало помітно менше ритму, але глітч-мелодії як і раніше чіпляють оригінальністю – це ще раз підтверджує, що Саша Рінг не підлаштовується під модні тенденції, а створює їх. Локація стане відома заздалегідь тільки власникам квитків – погоджуйтеся не роздумуючи!

Apparat
Apparat

Latexfauna

Atlas

12 квітня, 20:00

Вартість: 300-900 гривень

Придбати квитки

Latexfauna чудово знають, як стати відомими на всю Україну та очолити списки хедлайнерів музичних фестивалів. І все це ще до виходу першого альбому, лише завдяки EP. Такий кредит довіри серед організаторів і слухачів не виник на порожньому місці. Їх розслаблююча музика дивним чином створює щасливу атмосферу, а на концертах неможливо знайти людину з незадоволеним обличчям. Тропічні музичні ритми в середині квітня остаточно зігріють фанатів від зимової сплячки, тому чекаємо всіх бажаючих на виступі Latexfauna в клубі Atlas!

Latexfauna
Latexfauna

NDT2: Nederlands Dans Theater

Жовтневий Палац

13 квітня, 19:00

Вартість: 280-3200 гривень

Придбати квитки

"П'ять хвилин і ти закохаєшся назавжди", "Якщо обирати тільки один спектакль, то NDT2 – найкращий варіант", – театральні критики, журналісти авторитетних видань і фанати мистецтва хореографії єдині в думці, що всім треба побачити виступ молодої трупи Нідерландського танцювального театру. Протягом багатьох років сотні тисяч глядачів по всьому світу отримують творчий екстаз від праці кращих хореографів сучасності. Киянам і гостям столиці пощастило ще більше, тому що NDT2 не тільки вперше приїдуть до України, але й покажуть 4 балети за один вечір!

NDT2: Nederlands Dans Theater
NDT2: Nederlands Dans Theater

LP

Палац Спорту

14 квітня, 19:00

Вартість: 999-3999 гривень

Придбати квитки

Минулий концерт Лаури Перголіцці в Києві викликав неймовірний ажіотаж. Сотні фанатів об'єдналися, щоб за допомогою флешмобів продемонструвати виконавиці свою любов. Цього достатньо, щоб сміливо називати LP однією з найулюбленіших поп-рок артистів українських меломанів. Емоційна, сильна, харизматична і талановита – Лаура Перголіцці повертається з великим сольним концертом! Чекаємо виконання старих хітів та презентації нових пісень 14 квітня у Палаці Спорту.

LP
LP

Dylan Moran

Жовтневий Палац

17 квітня, 20:00

Вартість: 900-2000 гривень

Придбати квитки

У рамках Kyiv International Stand Up Comedy Week 2019 до України з концертом повертається Ділан Моран, легендарний комік з Ірландії. Він відомий завдяки унікальному абсурдному почутті гумору з часткою екзистенційної туги у погляді – саме цей образ Моран застосував в культовому серіалі "Книжкова крамниця Блека". Лірика його жартів жорстока, але правдива, саме тому його так люблять у всьому світі. У Києві стендап-комік виступить з новою програмою Dr. Cosmos, але будьте уважні – концерт відбудеться англійською мовою!


Dylan Moran

Bullet For My Valentine

Stereo Plaza

22 квітня, 20:00

Вартість: 1399-2199 гривень

Придбати квитки

Bullet For My Valentine виступили в Україні минулого літа на фестивалі ZaxidFest, але вірні шанувальники сподівалися, що рано чи пізно їх музичні кумири повернуться з великим сольним концертом. Їх очікування винагороджено! Ми раді повідомити, що 22 квітня одна з найкрутіших металкорових команд Туманного Альбіону BFMV вперше виступить в Києві! Готуйтеся почути улюблені хіти та пісні з найсвіжішого релізу в дискографії гурту – лонгплея Gravity 2016 року.

Bullet For My Valentine
Bullet For My Valentine

Гурт Fontaliza

MonteRay

25 квітня, 20:00

Вартість: 250-450 гривень

Придбати квитки

Український інді-рок гурт з Горлівки Fontaliza вже наприкінці квітня презентує свій перший україномовний альбом "Фірмові Рухи". Окрім столиці, концерти з представленням нового альбому відбудуться в Харкові, Дніпрі та Одесі. Зокрема, в київському клубі MonteRay фанати творчості Fontaliza отримають порцію справжньої, неприборканої енергії та драйву. Нові пісні музикантів пронизані найкращими традиціями західної рок-школи, тому не забудьте приміряти зручне взуття, адже встояти перед їхніми ритмами і вокалом ви не зможете. Варто додати, що це вже четвертий студійний альбом, а виступи Fontaliza ви, можливо, вже мали змогу почути на таких українських фестивалях, як Atlas Weekend, Zaxidfest, Файне Місто, Республіка та Схід Рок.

Гурт Fontaliza
Гурт Fontaliza

IN FLAMES

Stereo Plaza

29 квітня, 20:00

Вартість: 990-5500 гривень

Придбати квитки

Квітнева афіша концертів особливо потішить фанатів екстремально-важких жанрів, адже крім BFMV і Sepultura в Києві виступлять In Flames – легендарна дез-метал команда зі Швеції! До України вони приїдуть з тринадцятим альбомом I, the Mask, в якому ще більше помітний перехід музикантів від металу до альтернативного року. Над релізом працювала справді зіркова команда, яка складається з номінантів і лауреатів премії Греммі: Говард Бенсон, Кріс Лорд-Елджі та Тед Дженсен. Бажаєте відчути божевільну енергію живих виступів In Flames? Тоді чекаємо вас 29 квітня на їхньому концерті в Stereo Plaza!

IN FLAMES
IN FLAMES

Фото: прес-служба