Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook.

"Сьогодні я мав розмову з міністром культури, паном Нищуком, ми дійшли згоди, що після вирішення усіх офіційних і організаційних питань, я відновлю "Ікони Революції". Нарешті в мене буде час і простір, якого мені бракувало в ту ніч на Груші, щоб зробити якісні малюнки", – зауважив він.

Читайте також: Знищення "Ікон Революції" у Києві: Луценко розкрив деталі справи

Крім того, митець потішив ще однією приємною звісткою, щоправда вона вже стосується Львова.

"І хочу порадувати львів'ян: реставраційні роботи я почну з відновлення львівської Трилогії "Війна", міністр обіцяв сприяти. Чекаю, коли буде вирішено всі формальності, і беруся до роботи. Люди, давайте тримати цю ситуацію на контролі разом. Дякую всім за підтримку, вона для мене є дуже важливою зараз. Миру всім!" – додав Sociopath.

Нагадаємо, у Києві з фасаду одного з магазинів у центрі міста стерли патріотичні графіті, створені під час подій Євромайдану.

Згодом екс-міністр культури України В’ячеслав Кириленко зазначив, що за ці дії загрожує кримінальна відповідальність. Крім того, активісти підпалили шини і потрощили магазин на знак протесту проти знищення графіті.

Автор роботи Sociopath свого часу наголошував, що до нього ніхто з представників державних інституцій не звертався з проханням відновити картини, однак пообІцяв відновити трилогію після того, як ситуація набуде правильного розвитку.