"Азовці" вимагали від голови служби Романа Насірова віддати територію столичного заводу під тренувальну базу полку МВС і ремонт військової техніки.

Про те, що "КВВ ГРУП" хоче забрати собі завод писали чимало інтернет-видань. Історія почалася у 2011-му, коли суд визнав завод АТЕК банкрутом. З того часу його територія стояла пусткою. Потім 90% акцій разом з усіма боргами придбав бізнесмен Андрій Нагребельний. Каже, що хотів вдихнути нове життя в збанкрутілий завод. А щоб зробити це звернувся до одного з головних акціонерів "КВВ ГРУП", який пообіцяв допомогти грошима за частку акцій АТЕКу. Але не дотримав слова, більше того, схоже вирішив "віджати" завод.

В господарському суді він призначив свого керівника заводу Віктора Микитьона. А Нагребельному висунули ультиматум — він має продати частку заводу за дуже низькою ціною або заберуть силою. Коли той відмовився, в АТЕК разом з Микитьоним прийшли озброєні "азовці" та представники "КВВ ГРУП". Це було в листопаді минулого року. Під час захоплення в одному з цехів почалася пожежа. Заблоковано майже все, а документацію вилучено.

Нагребельний розуміє: він один проти могутньої міжнародної групи бізнесменів. Та долучає до справи молодшого брата нинішнього голови ДФС Євгена Насірова. Саме через це голову ДФС і звинувачують у боротьбі за завод.

Згодом, директор АТЕКу Микитьон робить заяву: на заводі колишніми власниками розпиляно на металолом та вивезено 20 цехів. Але Микитьон та "КВВ ГРУП" не врахували, що коли отримали контроль над заводом вони не провели інвентиризацію, а отже головними підозрюваними у справі розкрадання цехів на АТЕКу фактично стають вони. З цього приводу правоохоронці ведуть розслідування.

Зараз фактично за АТЕК боряться між собою екс-регіонал, один із партнерів Ахметова Євгеній Кузьмін та Андрій Нагребельний, за підтримки родини голови ДФС Романа Насірова. На чиєму боці цивільний корпус "Азову" не зрозуміло.