Скандал навколо мовного питання продовжує переслідувати родину Леоненків, які мешкають у Києві.

Читайте також Нещадний вирок Стерненку: активісти анонсували масштабні протести – коли та де збиратимуться

Нагадаємо, що дівчинка у тікток заявила, що не дружитиме з людьми, які розмовляють українською та сказала, цитуємо: "та всарл*сь мені ваша мова". Також вона додала, що "у Києві всі спілкуються російською, а українською говорять лише селюки".

Через висловлювання Ліза потрапила у скандал, але згодом таки вибачилась за свої слова.

Я прошу пробачення за негативне висловлювання щодо української мови. Це була реакція на образи у мій бік через погану вимову, коли говорю українською,
– зазначила вона.

Інший блогер, Мирослав Олешко, на YouTube опублікував розмову із тіктокеркою, у якій дівчинка сказала, що батьки в курсі цього скандалу й начебто порадили "послати на х*р цих дебіл*в".

Скриншот розмови тіктокерки

Скриншот відповіді тіктокерки

Журналісти Bihus.Info, своєю чергою, показали декларацію батька – Геннадія Леоненка. З’ясувалось, що він працював у Державній службі спецзв'язку та захисту інформації України. Його посада називалась – "учений секретар".

Скриншот декларації

Мама малолітньої блогерки, Ніна Леоненко, є співвласницею відомого бренду випічки Panini Ukraine. Про це повідомив центр "Миротворець", який вніс усю родину Леоненко у свою базу, оскільки за дії неповнолітніх відповідальність повинні нести батьки.