Про це розповів чоловік постраждалої Наталії Цевальникової та батької її доньки Марії Сергій Кошель у коментарі ТСН.

Читайте також: Слава Богу, ще рухається, – свідок вибуху на Бесарабці розповів, як рятував дівчинку

Як зазначає чоловік, його доньку привезли до лікарні у стресовому стані: спершу дитину госпіталізували в "ОХМАТДИТ", а потім в Другу опікову.

За його словами, Марія після вибуху була "чорною, як маленький негритосик", відтак він "був готовим кожному прокусити глотку".

Потім ми поїхали в "ОХМАТДИТ". Я трохи вже заспокоївся. Взяв себе в руки. Там вже взяли повний аналіз, так би мовити, з ніг до голови. Сказали, що ніякого серйозного поранення у дитини немає. Крім того, що порізана нога. Один глибокий поріз. Руки обпалено. І слава Богу, що вона у мене була в шкіряній куртці. Весь температурний удар пішов на куртку. Якщо б я не одягнув її, то руки, напевно, у неї були б в іншому стані,
– наголошує Сергій Кошель.

Крім того, батько постраждалої дівчинки зауважив, що наразі, після перев'язок, вона перебуває вже у нормальному стані.

"Розмовляє. Все пам'ятає добре. У неї немає, будемо так говорити, струсу. Він є. Але такого серйозного немає. Очі тільки відкрилися, тому що все обличчя було набряклим. Упізнати дитину зараз неможливо насправді. Якщо на неї дивитися, її повністю перебинтовано. Але єдине, що мене втішає, те, що всі процедури з лікування приведуть її до нормального людського, без пошкоджень, як мені кажуть лікарі, стану. У неї ноги перебинтовано до колін. Кисті рук теж перебинтовано. Голова теж. Тільки очі та губи", – додає він.

Водночас чоловік з посиланням на головного лікаря підкреслив, що ще рано говорити про точні терміни відновлення – треба почекати щонайменше тиждень.

Читайте також: Вибух авто на Бесарабці у Києві: з'явилась нова інформація про особу потерпілої

"Щодо перебування дитини у машині під час вибуху, то вона туди потрапила абсолютно випадково. Дитина ніколи за певними обставинами без мого особистого контролю з мамою один на один не була. Завжди це було під моїм особистим контролем. Є на те певні причини. Віч-на-віч це була перша їхня зустріч після нашого розлучення", – розповів Сергій Кошель.

Нагадаємо, 8 вересня близько 18:00 у центрі Києва стався вибух в одному з автомобілів. Внаслідок інциденту постраждали жінка та її донька. Крім того, в авто перебував чоловік, який загинув одразу. Згодом з'ясувалося, що це Тимур Махаурі, особу якого у МВС пов'язують з криміналітетом.