Вже за три тижні Київ стане центром футбольного життя світу. 26 травня на стадіоні "Олімпійський" відбудеться фінал Ліги чемпіонів. За кубок змагатимуться Реал Мадрид та Ліверпуль. На матч зберуться близько 60 тисяч вболівальників. Відтак, Київ традиційно готується до такого напливу гостей підняттям цін на оренду.

Читайте також: Жителі Києва пропонують гостям фіналу Ліги Чемпіонів безкоштовне житло

У багатьох готелях вільних номерів уже давно немає. Тоді підзаробити вирішили і власники квартир неподалік стадіону і по місту. Шалені ціни на радянський колорит та взагалі на будь-які квартири з подобовою орендою. Кияни не соромляться ставити ціну місячної оренди за 2 доби ночівлі. На фоні таких пропозицій навіть президент готовий впустити на ночівлю кілька фанатів.

На сьогоднішній день не можна знайти жодного місця в готелі. Хочу сказати, що деяких гостей я буду селити у себе вдома,
– наголосив Петро Порошенко.

Але попри ціни на житло, Україна все одно дешевий варіант вікенду для туристів з Англії чи Іспанії. Бо в тому ж Лондоні ціни на готель на такому ж рівні і без проведення фіналу світового чемпіонату. А ресторани та кафе Києва не змінюють свої прайси так активно як готелі, фанатам навіть не треба буде платити в громадському транспорті.

Ціни на оренду житла у Києві
Ціни на оренду житла у Києві