Вирок винуватцю смертельної ДТП ще не оголосили. У суді вирішили, що обвинуваченого можна відправити під цілодобовий домашній арешт.

До теми П'яний поліцейський збив матір із донькою на переході в Броварах: одна жінка загинула

Рішення будуть оскаржувати

Втім, донька загиблої Марина Чамара та прокурори не погоджуються з таким рішенням – подана скарга. Також Марина написала у фейсбуці допис, у якому обурюється.

Так сталось, що людина, яка збила на смерть мою матір на пішохідному переході, вийшла під цілодобовий домашній арешт. Мені невимовно болісно з цього приводу, але так вирішив наш Броварський суд,
– пише постраждала.

Дівчина підкреслила, що на рішення суду навіть не вплинув той факт, що поліцейський був п'яним, перевищив швидкість, а потім намагався втекти з місця ДТП.

Мати винуватця ДТП працює в мерії

Раніше 24 канал писав про те, що мати Михайла Лудченка працює в Броварській міськраді та є пов’язаною з мером Ігорем Сапожком. Активісти припускали, що винуватця смертельної ДТП спробують "відбілити".

До цієї жахливої аварії він вже потрапляв у скандали.

  • У 2018 році він із напарниками безпідставно затримали, погрожували та катували трьох хлопців. Ця історія набула широкого резонансу. За таке правопорушення Лудченко та його спільники мали сісти: відповідна стаття Кримінального кодексу передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.
  • Лудченко тоді був працівником Броварського відділу поліції. І йому вдалося уникнути покарання. Посприяли цьому його матір Діана та особисто Ігор Сапожко.
  • Друга історія – пов'язана з тим, що Лудченка вигнали з Броварської поліції за наркотики. За даними ЗМІ, тут йому знову з допомогою покровительства місцевої влади вдалося вийти сухим із води. Так, замість реального терміну, чоловіка просто звільнили. Щоправда, згодом він зміг поновитися на службі в поліції, але уже не в Броварах.

Втім, звільнили його лише після смертельної ДТП. За словами голови Нацполіції Ігоря Клименка Лудченко працював дільничним офіцером Деснянського управління поліції.

Що відомо про ДТП

  • 4 жовтня 2020 року п'яний поліцейський збив на пішохідному переході матір та доньку: Надію та Марину Чамару.
  • Від отриманих травм Надія Чамара померла.
  • Водій навіть не зупинився на місці трагедії. Він мчав далі, аж доки не врізався у дерево.

Зверніть увагу У Києві у катафалк з небіжчиком врізався "Москвич": у реанімації померла пасажирка легковика