З Чечетовим прощались на території клініки "Феофанія". Журналістам на територію лікарні вхід заборонили. Родичі Михайла Чечетова не захотіли прощання на публіку. Колишні колеги і соратники політика прослизали повз ряди репортерів в автівках із тонованим склом.

Тим, хто не зміг в'їхати на територію лікарні на авто, доводилося проходити повз пресу. Невідомі і відомі колеги Чечетова не скупились на квіти — у кожного в руках величезний букет, а от слів — забракло.

Зате Михайло Добкін — депутат від "Опозиційного Блоку" та колишній однопартієць Чечетова не зміг зупинитись, розповідаючи про чесноти покійного і його родичів. Щодо самогубства заперечень не висловив, каже — довели, хто — не уточнив.

Дивіться також: З’явилися фото з похорону Чечетова

Не скупився на компліменти й колишній мер Києва — Олександр Попов. У самогубство він не вірить, каже — Чечетов був життєлюб.

Колишній регіонал, губернатор Донеччини і міністр ЖКГ Анатолій Близнюк від журналістів не тікав. Розповів, що Чечетов за останні роки дуже змінився.

Попрощатись із одіозним політиком, прийшло не більше півтори сотні людей. У натовпі можна було побачити Наталю Королевську, Олену Бондаренко, Олександра Єфремова, ректора-втікача Петра Мельника та Юрія Бойка. О 14:30 катафалк з білими квітами на капоті поїхав на кладовище.

Нагадаємо, Чечетов вистрибнув із вікна власної квартири на сімнадцятому поверсі. Столична міліція відкрила кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

До слова, графолог Наталія Лопушанська, проаналізувавши передсмертну записку покійного, розповіла, в якому стані перебував екс-регіонал Михайло Чечетов безпосередньо перед смертю.