Про це у Facebook повідомляє "Укравтодор".

Згідно з повідомленням, обмежено рух великогабаритного транспорту на таких ділянках доріг:

Київська область: на всіх дорогах при в'їзді до Києва;

Одеська область: М-05 Київ - Одеса, М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ; М-15 Одеса - Рені; М-16 Одеса - Кучургани; М-27 Одеса - Чорноморськ; М-28 Одеса - Южний; Н-33 Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші; Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг; Р-72 КПП "Старокозаче" - Білгород-Дністровський;

Читайте також: Київ стоїть у 10-бальних заторах: карта

Миколаївська область: М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (в районі Коблево);

Херсонська область: М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на в'їзді у Херсон).

Зазначається, що дорожні підприємства працюють у цілодобовому режимі. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожні організації задіяли 1558 одиниць техніки та 1921 робітника, в черговому режимі – 912 одиниць техніки та 1154 робітників.

Щодо погоди 1 березня, то вранці спостерігається сніг в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях та в Києві.

В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях швидкість вітру сягає до 20 метрів на секунду. Температура повітря на більшості території України коливається від -6 градусів до -25 градусів.