Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу в прямому ефірі.

Під час брифінгу чиновниця намагалася не сказати чогось зайвого. Про те, що під неї підкопується НАБУ чиновниця дізналася під час затримання агента у середу, 29 листопада, під час спецоперації.

Читайте також: СБУ та Генпрокуратура зірвали спецоперацію з виявлення хабарника, – НАБУ

Чиновниця ДМС розповіла передісторію своєї версії подій. Мовляв, на неї вийшли під час того, як її родич з Запоріжжя намагався продати автомобіль. Після цього на неї вийшов інший представник НАБУ, який відрекомендувався інвестором однієї з компаній з ОАЕ. Він, за її словами, намагався всіляко втертися в довіру, запитував як справи, телефонував. Після цього агент запропонував вирішити питання мігрантів.

Пімахова звернулася до СБУ, як відповідальний громадянин, на чому вона кілька разів наголосила під час брифінгу. Діна написала заяву про те, що їй нібито пропонують хабар. Після цього, за її словами, розпочалися досудові слідчі дії щодо агента НАБУ.

Діна Пімахова так і не зазначила, коли саме написала цю заяву до СБУ. Незрозумілим залишається те, на якому етапі СБУ втрутилося у розслідування у НАБУ, оскільки саме СБУ дає дозвіл антикорупційному бюро займатися прослуховуванням. Без них НАБУ цього робити не може, тому що не має таких законодавчих повноважень.

До слова, у Національному антикорупційному бюро заявляють, що ГПУ та СБУ втрутилась у спецоперацію, яку проводило бюро. Артем Ситник та Назар Холодницький мають намір зустрітись із генеральним прокурором Юрієм Луценком.