Масову бійку між невідомими побачили поліцейські під час патрулювання Деснянського району Києва. Активних учасників інциденту правоохоронці затримали, однак один із чоловіків утік.

Дивіться також У Києві посеред вулиці вбили громадянина Азербайджану: відео з місця 18+

Затримали його лише в аеропорту "Бориспіль". Він хотів вилітити з України. За даними Київської міської прокуратури, він мав квитки до Туреччини.

Що відомо про вбивство чоловіка у Києві

  • Коли поліцейські вгамовували конфлікт, вони побачили чоловіка, який лежав на землі без ознак життя. Як з'ясували, під час бійки йому встромили ніж у груди. Поранення виявилося смертельним.
  • Правоохоронці встановили, що ймовірний вбивця може прямувати до міжнародного аеропорту. Туди відправили наряди поліції.
  • За 2 години після скоєння вбивства зловмисника затримали в одному з терміналів. Ним виявився іноземець 1993 року народження.


27-річнго іноземця затримали у "Борисполі" / Фото Нполіції Києва

Що загрожує зловмиснику

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Затриманому вже повідомли про підозру.

Якщо суд визнає його винним, фігуранту справи загрожує до 15 років ув'язнення. Наразі ж вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Деснянського управління Нацполіції Києва.

Зверніть увагу Бив до смерті: у Києві засудили чоловіка, який вбив 6-річного хлопчика

Дивіться відео з місця кривавого вбивства на Лісовому проспекті у Києві: