Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що міст наразі перекрили, усюди працюють вибухотехніки. Загалом на місці інциденту перебувають представники усіх спеслужб – нацгвардійці, пожежники, поліція, швидка тощо.

Важливо: У Києві чоловік погрожує все підірвати: перекрили міст і частково не працює метро

Невідомий здійснює постріли і погрожує вибухом. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Рух автомобілів і поїздів на мосту перекрито. Слідчі столичної поліції кваліфікують подію як підготовку до терористичного акту,
– наголосив Крищенко.

Відомо, що невідомий чоловік під’їхав на міст в автомобілі Opel білого кольору. Видання theБабель пише, що зловмисником виявився 42-річний вихідець з анексованого Криму Олексій Белько. Він одягнений у камуфляжну форму, блакитний берет та обв’язав себе жовто-блакитним прапором.

Поліція направила до мосту дрон. Свідки інциденту розповідають, що зловмисник намагався його розстріляти.

До мосту вже пригнали військову броньовану техніку та працюють снайпери.


До мосту "Метро" у Києві, де стріляє невідомий, пригнали військову техніку

Дивіться пряме включення кореспондентів 24 каналу:

Що відомо про інцидент на мосту "Метро" у Києві? Чоловік їхав по мосту на авто, зупинився та вийшов. Він погрожує підірвати усе навколо, а в руках тримав сумку та невідомий пристрій, що може бути вибухівкою.

Через це правоохоронці перекрили міст "Метро" в обох напрямках. Біля мосту утворилися кілометрові затори. Червона лінія столичного метро працює лише від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна".