Завершити будівництво планують до кінця 2021 року. На мосту необхідно завершити роботи з освітлення та з'їзди на лівому березі Дніпра.

Читайте також У Київраді пропонують зробити на Бессарабці пішохідну зону

Також заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко знову нагадав, що Укравтодор готовий у стислі терміни завершити будівництво Подільсько-Воскресенського моста, якщо київська влада погодиться передати йому цей проєкт зі свого балансу.

Передісторія

  • Укравтодор має можливість завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту швидше за київську владу, для завершення будівництва мосту, усіх з’їздів та заїздів потрібен один будівельний сезон з моменту початку робіт.
  • Раніше Державна служба автомобільних доріг Укравтодор офіційно звернулася до Кличка з пропозицією взяти на баланс недобудований Подільський мостовий перехід для прискорення будівництва і введення його в експлуатацію.
  • Мер Києва Віталій Кличко відповів на пропозицію Укравтодору добудувати Подільсько-Воскресенський міст через Дніпро. Радить спершу ввести в експлуатацію Дарницький міст, а вже потім братися за інші проєкти.
  • Раніше сайт 24 каналу писав про те, що мер столиці Віталій Кличко різко пояснив Офісу президента чому не можуть добудувати Дарницький міст. Заяви Кирила Тимошенка мер назвав "недолугими".