Дивитися заходи, присвячені засвітленню ялинки на Софійській площі, можна буде як за допомогою телетрансляції, так і в мережі. Про це повідомили на сайті КМДА.

Дивіться також Де і як відсвяткувати Новий рік 2021 в умовах пандемії: 5 цікавих ідей

За словами директорки департаменту культури Діани Попової, представники влади та організатори святкових заходів зробили все можливе, щоб новорічна казкова атмосфера була безпечною.

Де дивитися засвічення головної новорічної ялинки України

Трансляцію моменту, з якого в Києві почнуться новорічні святкування, проводитимуть на ТРК "Київ". Також заходи показуватимуть онлайн на Youtube каналі ТРК "Київ", Youtube каналі КМДА та на офіційному порталі Києва.

Ми з нетерпінням чекаємо тієї миті, коли поринемо в новорічну казкову атмосферу. І зробили все можливе, аби вона була безпечною. Звісно, на всіх новорічних локаціях буде контроль за дотриманням карантинних правил. Проте просимо й відвідувачів відповідально поставитись до встановлених вимог – тримати соціальну дистанцію та носити засоби безпеки,
– підкреслила Попова.

Нагадаємо, цьогоріч у Києві створять спеціальний новорічний маршрут. Він розпочинатиметься біля Арки дружби народів та об'єднуватиме всі святкові локації.

Через пішохідно-велосипедний міст та парк "Володимирська гірка" охочі до святкувань зможуть вийти на Софійську площу, а звідти направитися до Алеї художників та Андріївського узвозу. Завершуватиметься маршрут на Контрактовій площі.

На кожній з локацій оформлять зони для дитячих розваг – оглядове колесо, ковзанку та льодову гірку.

новорічний маршрут 2021 у Києві
Карта новорічного маршруту 2021 у Києві / Ілюстрація пресслужби КМДА