23 серпня

10:00 урочисті заходи за участю головних осіб держави, а також церемонія урочистого підняття державного прапора України біля будівлі КМДА та в районах міста. Під час церемонії підняття прапора також відбудеться вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві.

Всеукраїнський дитячий фестиваль-конкурс "Жадана Україна очима дітей" (вул. Хрещатик, 36, на сходах біля будівлі КМДА).

У Національній опері України відбудеться мистецький захід "Ніхто, крім нас".

Гостей Співочого поля 23 серпня запрошують на концерт з нагоди Дня Державного Прапора України.

24 серпня

Церемонія покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, пам'яті героїв Небесної Сотні на вул. Інститутській.

У районах міста також покладуть квіти до пам'ятників, пам'ятних знаків, місць поховань видатних діячів України, борців за незалежність держави у ХХ столітті, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

На Майдані Незалежності та вулиці Хрещатик відбудеться Парад незалежності. У 13:00 творчі колективи художніх навчальних закладів візьмуть участь у святковому концерті на головній вулиці Києва, а в 16:30 на Хрещатику розпочнеться гала-концерт до Дня Незалежності.

Святкова програма за участю майстрів мистецтв та художніх аматорських колективів Києва відбудеться на Співочому полі.

На Михайлівській площі проведуть захід "День Незалежності з добровольцями і волонтерами", також пройдуть виставки, майстер-класи та концерт "Пісні Героїв".

На Софійській, Михайлівській, Контрактовій, Троїцької, Привокзальної площах, а також біля арки Дружби народів проведуть флешмоби за участю українських артистів, з нагоди Дня Державного Прапора збиратимуть підписи на прапорах для відправки їх в зону АТО.

Київський міський автомотоклуб проведе на Хрещатику спортивно-презентаційну акцію "Україна єдина".

23-24 серпня також можна завітати на культурно-масові заходи в парках культури і відпочинку (Перемога, Партизанська слава, Центральний, Гідропарк, Голосіївський парк ім. М. Рильського).

22-23 серпня на Андріївському узвозі відбудеться фестиваль мистецтв.

23-25 ​​серпня на Софійській площі пройде виставка бойових прапорів частин Збройних Сил України, Національної Гвардії України та Держприкордонслужби України, які брали участь а АТО.


З 21 серпня по 14 вересня на території Печерського ландшафтного парку триватиме міська виставка квіткових композицій, які символізують єдність і цілісність України.

Читайте також: Як виглядає генеральна репетиція параду до Дня Незалежності