Помічників, які потребують квартир у Києві, у Торохтія аж 8. Відповідне звернення оприлюднили журналісти Bihus.info.

Знайте більше: "Слуга народу" Медяник потрапив у скандал через листування в Раді – що про це відомо

Житло нардеп просить у зв'язку зі "службовою необхідністю". Торохтій також зазначив, що раніше його помічники житло не отримували.


Звернення Торохтія/ Фейсбук BIHUS.info

Зазначимо, на постійній основі за трудовим договором Богдан Торохтій має п'ятьох помічників-консультантів, ще 15 – на громадських засадах.

Хто такий Богдан Торохтій?

До Верховної Ради він потрапив під 105 номером у партійному списку. Живе у Кропивницькому. Адвокат. Працює юрисконсультом в «Одеському зерновому терміналі» – філії "Державної продовольчо-зернової корпорація України".

Є засновником та керівником "Центру комплексної безпеки". У 2006 році балотувався до Кропивницької міської ради за списком партії "Пора".

Ще кілька неоднозначних історій із помічниками "слуг народу":

  • Мажоритарник від "Слуги народу" Олексій Мовчан взяв собі в помічники танцівницю та весільного адміністратора. 24-річна дівчина працює у Мовчана за трудовим договором на постійній основі.
  • Марина Нікіта, яка теж є "слугою народу", взяла у помічники чоловікв і подругу-візажистку. Їм платитимуть близько 17 тисяч гривень.
  • Помічницею відомого ресторатора-ревізора Миколи Тищенка стала 22-річна модель. Вона також працює за договором на постійній основі.