Про підпал своєї автівки Гео Лерос написав на своїй фейсбук-сторінці. На відео, яке опублікував нардеп видно, як рятувальники гасять його машину.

До теми Про "теплу ванну" для Зеленського та політичні амбіції Єрмака: відверте інтерв'ю з Гео Леросом

Що про підпал своєї автівки каже сам Лерос

Депутат розповів, що за словами очевидців, перед підпалом було чутно хлопок у квартирі на 14 поверсі. Він переконаний, що це був навмисний підпал.

Хто б це не зробив, я вас знайду, ви рано радієте,
– сказав Лерос.

Дивіться відео підпалу машини Гео Лероса:

Ще одне відео підпалу автівки Лероса:


Підпал машини Лероса / Фото з фейсбук-сторінки депутата


Салон машини після підпалу / Фото з фейсбук-сторінки Гео Лероса


Пожежники на місці підпалу / Фото з фейсбук-сторінки Гео Лероса

У поліції кажуть, що зареєстрували заяву щодо інциденту.

  • Наразі правоохоронці здійснюють огляд місця події, вивчають записи камер відеоспостереження і спілкуються зі свідками для встановлення причини займання автомобіля.

Що відомо про Гео Лероса і його конфлікт з Єрмаком

  • Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос – послідовний критик керівника Офісу Президента Андрія Єрмака. Раніше був радником Володимира Зеленського.
  • В березні Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави Офісу Президента Андрія Єрмака – Дениса Єрмака проводить переговори про працевлаштування невідомих осіб на державні посади в органах влади.
  • У відповідь голова ОПУ звернувся в СБУ і ДБР, щоб встановити походження відео, і звинуватив Лероса в помсті за зрив кадрового призначення. Імені цієї людини він не назвав, але 3 березня, за день до відставки, Кабмін Гончарука намагався призначити заступником міністра інфраструктури Іллю Сагайдака, колишнього заступника голови КМДА Віталія Кличка.
  • Андрій Єрмак вважає, що публікація відео з його братом була "спланованою акцією перед позачерговим засіданням Верховної Ради", а у Лероса "був особистий мотив". Брат Єрмака назвав оприлюднені Леросом відео "нарізкою з вирваним контекстом".
  • Президент Володимир Зеленський називав депутата від "Слуги народу" Гео Лероса аферистом.