Про це йдеться у розслідуванні видання "Новое время".

Зокрема, першу службову квартиру площею понад 70 квадратних метрів прокурор отримав у листопаді 2007 року.

Через п'ять років сім'я з шістьох осіб (Корнієць, його дружина та четверо дітей) виявилася прописана в квартирі площею 12 квадратних метрів, яка, ймовірно, належить сестрі Корнійця.

У 2012 році Корнієць отримав ордер на трикімнатну квартиру в центрі Києва, недалеко від Цирку, (на вул. Тургенєвській). Квартира в цьому будинку коштує близько 5 мільйонів гривень. Як виявилось, ця квартира не була арештована після затримання Корнійця — прокурор встиг переоформити її на наймолодшу доньку вже тоді, коли перебував у СІЗО. У декларації Корнійця ця квартира не вказана.

Журналісти також з'ясували, що на ділянці площею 878 квадратних метрів, яку прокурор отримав в 2008 році, ведеться будівництво готелю; вартість цього будівництва, згідно з проектною документацією, складає майже 403 тисячі доларів. Видання зазначає — підійти до будівництва в районі аеропорту Жуляни непросто: проїзд і прохід перекрито приватною охороною.

До слова, раніше екс-заступник генпрокурора Віталій Касько розповідав, що скандальний "діамантовий прокурор" Олександр Корнієць перед початком Революції гідності відібрав у одного з підприємців сміттєвий бізнес.