В Україні цифровий маркетинг активно розвивається, вбираючи в себе міжнародні тренди та тенденції. Його ефективність залежить від того, як швидко розвивається все, що пов'язане з Інтернетом, соцмережами і технологіями. Periscope, Facebook і YouTube потроху стають інструментами для просування брендів, бо це дає можливість зблизитися з покупцями і заслужити їхню довіру.

Digital Monkey – галузева подія, яка буде цікава не тільки фахівцям в галузі digital, SMM, SEO, PR, дизайну, блогинга, реклами і контент-маркетингу, а й усім, хто цікавиться ефективними методами просування бізнесу за допомогою digital-інструментів.

У центрі Києва зберуться вітчизняні та зарубіжні експерти в світі digital, які охоче поділяться своїми історіями успіху, найкращими кейсами, рекомендаціями на майбутнє. Унікальний формат доповідей спікерів надасть можливість аудиторії почути різноманітні шляхи вирішення єдиного завдання, яке отримають всі спікери.

"D'Monkey – це унікальний шанс для кожного фахівця розширити горизонт своїх можливостей. Тут учасники отримують все: професійний досвід, кращі кейси від справжніх китів галузі, корисні контакти, приємне спілкування в колі однодумців, багато позитиву і розваг у форматі передноворічної вечірки", – так описує майбутній захід організатор Smile-Expo.

Майданчик буде поділена на кілька зон:

• Welcome drink – на вході всіх учасників пригощатимуть напоями;

• Галузева конференція – кращі спікери підведуть підсумки року, що минає і спрогнозують, які тренди стануть провідними в 2017 році. Будуть розглянуті реальні ситуації і кейси, актуальні проблеми в цифровому маркетингу і можливі шляхи їх вирішення;

• Передноворічна вечірка, під час якої учасники зможуть поспілкуватися в неформальній обстановці. Це відмінна можливість влитися в цифровий тусовку і зав'язати корисні знайомства. Насичена програма з запальною музикою, конкурсами і сюрпризами гарантована!

Не пропустіть найкрутішу вечірку в стилі digital!

Місце зустрічі: DEC Place, Київ, бул. Лесі Українки, 23б.

Більш детальну інформацію про Digital Monkey 2016 ви можете знайти за посиланням .