Детективи НАБУ приїхали зі слідчими діями о 7:30 в елітне помешкання Діни Пімахової, яка є фігурантом масштабного розслідування корупційних схем у міграційній службі. Не дочекавшись адвокатів, представники антикорупційного відомства зламали двері та розпочали обшук.

За словами Діни Пімахової, обшуки пов'язані з Сергієм Тітієнковим, який пропонував їй хабаря. Водночас жінка переконана, що дії антикорупціонерів незаконні.

Працівники НАБУ зламали двері… Вони дуже пильно провели обшук. Ніяких незаконних речей не може бути. Слідчі дії закінчені. Все це стосується нашого питання про Сергія Тітієнкова щодо пропозиції мені незаконної винагороди. Після цього його затримали. Особа, яка заявила до моменту вчинення злочину, звільняється від кримінальної відповідальності,
– заявила Діна Пімахова.

Нагадаємо, що під’їзд будинку, де проживає Пімахова, був під охороною. Адвокат заступниці глави ДМСУ Богдан Хмельницький підтвердив, що його до обшуку допустили після початку слідчих дій. За інформацією юриста, ранкові події пов'язані зі скандальною справою про хабар у 30 тисяч доларів.