Тренер Динамо вдався до традиційної ротації у цьому матчі, довіривши місце у старті молодому Миколі Шапаренку. Решта гравців – доволі очікувані, включно з Жуніором Мораєсом попереду, Віталієм Буяльським під форвардом, Віктором Циганковим на фланзі та Євгеном Хачеріді у центрі захисту. Місце у воротах зайняв Григорій Бущан.

Читайте також: Шахтар впевнено переміг Манчестер Сіті та вийшов в 1/8 Ліги чемпіонів

Першим небезпечний момент створили гості – Евертон Луїс потужно приклався з-за меж штрафного майданчика вже на 5 хвилині гри. Динамівців врятувала перекладина воріт.

Відповіли на це кияни вже за мить голом. Мораєс теж наважився на удар здалеку. Воротар Владімір Стойковіч вирішив відбити удар, і м’яч потрапив до Миколи Морозюка, який пробив по вже неприкритих воротах.

Саме Морозюк став співавтором усіх гольових моментів у першому таймі. На 28 хвилині він міг робити дубль, але віддав пас на Мораєса – бразилець забивав майже з лінії воріт. Дубль Мораєс зробив з пасу все того ж Морозюка ще через три хвилини – захисник уникнув офсайду і віддав черговий результативний пас.

І навіть гол у ворота Динамо не обійшовся без Морозюка. Гравець у власному штрафному майданчику збив гравця суперника, і суддя призначив пенальті. Марко Євтовіч пробив у правий від себе кут. Бущан вгадав куди битиме гравець Партизану, але дотягнутися до м’яча не зумів.

Читайте також: "Слава героям АТО": фани "Манчестер Сіті" під час матчу вшанували захисників України

Перед цим Динамо могло робити результат ще більш розгромним. Однак Шапаренко не скористався пасом від Віктора Циганкова, пробивши повз рамку воріт.

Серби значно додали у другій половині зустрічі. Все той же Євтовіч пробивав у дальній кут воріт, Леандре Тавамба з декількох метрів влучив у лице Бущану.

Знову розгромним рахунок Динамо зробило завдяки Мораєсу. Циганкова збили у штрафному майданчику, і суддя призначив пенальті. Форвард чітко реалізував удар з 11-метрової позначки.

Єдина сумна новина для фанатів Динамо у цьому матчі – прощання з київскьким клубом Домагоя Віди. Центральний захисник покине команду у зимове трансферне вікно.

Відтак Динамо впевнено закінчило виступи на груповому турнірі Ліги Європи, повісвши перше місце у групі B. Тепер же команда очікуватиме жеребкування, щоб дізнатися ім’я суперника в 1/16 Ліги Європи.

Динамо – Партизан 4:1

Голи: Морозюк, 6, Мораєс, 28, 31, 77 (пен) – Євтовіч, 45+2 (пен)