На спеціальному сайті клієнт може обрати стиль, кольорову гаму та цінову категорію, а вже за 10-15 днів отримати готовий дизайн-проект майбутнього помешкання. Над його створенням працює одна з тридцяти дизайн-студій.

Окрім цього, клієнт одразу може підрахувати вартість замовленого дизайну. Разом з проектом, він отримує паспорт ремонту, в якому зазначені всі необхідні витрати. З окремими цінами на будівельні матеріали та ремонтні роботи.

Читайте також: В Україні набувають популярності будинки-конструктори

На цьому ж сайті можна й обрати професійну ремонтну бригаду, яка за необхідності, закупить усі матеріали самостійно. За всім процесом, замовник може спостерігати онлайн та одразу вирішувати питання, які виникають.

Розрахований такий сервіс на різний гаманець. Ремонт пропонують економ, стандарт та преміум-класу. Вартість розробки дизайн-проекту обійдеться від 100 гривень за квадратний метр. Такий сервіс запрацював 5 місяців тому. За цей час його послугами скористалися 46 клієнтів.

Читайте також: В Україні стають популярними мобільні будинки

Поки квартиру з дизайнерським ремонтом можна обрати лише для столичних багатоповерхівок, проте незабаром такі послуги з'являться і в інших містах України.