Постраждалого кур'єра госпіталізували до лікарні медики швидкої. На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. За попередніми даними, до аварії призвело порушення правил дорожнього руху водієм легковика BMW.

Дивіться також Швидко розвертався: під Києвом перекинувся бензовоз – відео

За фактом аварії з постраждалими слідчі мають відкрити кримінальне провадження.

Що відомо про ДТП за участю кур'єра Glovo у Києві

  • Аварія сталася неподалік від торговельного центру River Mall вранці 6 квітня.
  • Водій BMW хотів повернути направо з правої смуги, однак не надав перевагу в русі пілоту мопеда Honda, який рухався позаду.
  • Кур'єр намагався проскочити на великій швидкості, але легковик його зніс.
  • Від удару мопед та кур'єр відлетіли у бордюр.

Які саме травми отримав потерпілий, наразі невідомо. Рішення про кваліфікацію кримінальної справи або про її закриття, згідно з Кримінально-процесуальним кодексом, правоохоронці мають приймати після того, як медики встановлять ступінь ушкоджень кур'єра.

Коментар Glovo

У компанії в коментарі 24 каналу розповіли, що вони вивчили деталі інциденту. Також з'ясували, з яким саме кур'єром стався нещасний випадок. Чоловік має отримати грошову компенсацію.

У Glovo діє система страхування життя та здоров'я кур'єрів, а також третіх осіб у випадках виникнення відповідальності перед ними. У разі нещасного випадку та отримання травм під час виконання доставки, кур'єри можуть отримати компенсацію медичних витрат відповідно до умов страхового полісу,
– зазначили у службі доставки.

У компанії додали, що вони також повторно проінформували кур'єрів про необхідність високого рівня уважності на дорогах та важливість дотримання правил дорожнього руху.

Ще одна гучна подія Без прав на переході: у Києві мопед з кур'єром Glovo влетів у легковик – відео

Дивіться відео зіткнення BMW та мопеда кур'єра Glovo: