Від хард-року до драменбейс, електро-попу чи рейву. На Atlas Weekend кожен знайде свою сцену.

Читайте також: Atlas Weekend: як відгримів перший фестивальний день

Переможниця Євробачення 2018 Netta запалює на головній сцені. Вона не на жарт розбурхала публіку.

Після свого запального сету ізраїльська співачка танцювала під драйвових Little Big. А також, хоч і через паркан, але залюбки фотографувалася з фанатами. Не стримує себе під сценою і багатотисячна публіка. В ритм відривається під запальні хіти.

Насолоджуються відвідувачі не тільки гучною музикою, але й самою атмосферою на фестивалі та повною свободою від стереотипів. Кажуть, що тут себе відчувають максимально комфортно.

Atlas Weekend
Відвідувач Atlas Weekend

Фестиваль це місце, де треба відпочивати повністю й відмовлятися від буденності. Я вже третій рік поспіль в цій шубі –буду ще четвертий та п’ятий,
– розповів відвідувач Atlas Weekend Денис.

Відвідувачка Софія за три дні до Atlas Weekend втрапила в халепу, бо впала та зламала ногу. Проте своїх планів не скасувала. "Хоча з гіпсом, але я тут і безмежно щаслива. Є спеціальні подіуми для людей з візками. Також зручні доріжки і всі волонтери готові допомогти. Люди доброзичливі, напевно, тому що музика об'єднує", – розповіла Софія.

Організатори подбали, аби відвідувачам з інвалідністю було добре видно все, що відбувається на сцені. Для цього облаштували спеціальну зону, бо на галявині глядачі себе не стримують.

Atlas Weekend
Зона для відвідувачів з інвалідністю

Хедлайнерами другого дня Atlas Weekend були легендарні Black Eyed Peas – кумири мільйонів та автори суперхітів 2000 років. Востаннє гурт приїздив в Україну з концертом ще у 2006 році. Тож довгоочікувана зустріч була дуже гарячою.

Ми дуже щасливі зараз бути тут з вами, у Києві. Хлопці в цьому місті, країні найщасливіші у світі, бо у вас тут дуже гарні дівчата,
– заявив учасник гурту Black Eyed Peas.

Дивіться фото від прес-служби Atlas Weekend:

Фестиваль справді став наймасштабнішим в Україні за тривалістю, кількістю сцен та легендарних хедлайнерів. Попереду у фестивальників виступи Liam Gallagher, The Subways, The Hardkiss.