Легковий автомобіль відкинуло на кілька десятків метрів. Патрульні почали займатися регулюванням руху біля місця аварії.

До теми У Києві автобус із пасажирами влетів у стовп, а потім у машину: є постраждала

Детальніше про аварію

На дорозі зіткнулися Mercedes-Benz та легковик Lada Kalinа. Чому трапилася ДТП – не повідомляють. На місці інциденту працювали медики та рятувальники. Також туди прибули слідчі, щоб з'ясувати обставини події.

ДТП Біла Церква Бензовоз Зіткнення Траса
Легковик після зіткнення з бензовозом / Фото Патрульної поліції Київщини

Як повідомляє ТСН, водій легковика постраждав і його госпіталізували. Також із ним був пасажир, який не отримав значних травм і зміг вибратися з авто сам. Водій бензовоза не постраждав.

ДТП Біла Церква Бензовоз Зіткнення Траса
Бензовоз після аварії під Білою Церквою / Фото Патрульної поліції Київщини

Він виїхав на мою смугу та пішов мені на таран. Я скільки зміг – стільки дав вправо,
– розповів водій бензовозу.

Ще він додав, що авто врізалося в його переднє колесо. Це також видно з фото транспорту після аварії.

Останні гучні ДТП

  • У Харкові ввечері 9 квітня водій на пішохідному переході збив поліцейського. Потім він протягнув його 50 метрів. Потерпілий переходив дорогу на червоне світло. Він загинув на місці події.
  • У Дніпропетровській області 7 квітня трапилося зіткнення автомобіля поліції та електрички. Авто переїжджало залізницю на ділянці Верховцево – Кривий Ріг. Винуватцями аварії виявились правоохоронці.
  • Зранку 6 квітня на трасі Київ – Знам'янка зіштовхнулися позашляховики Toyota Prado, Lexus та вантажівка Volvo FH. Спровокував ДТП, за попередніми даними, водій машини з дипломатичними номерами.
  • 31 березня поблизу міста Березень. Водій однієї фури зіткнувся з двома іншими запаркованими вантажівками. Це трапилося через недотримання дистанції між транспортними засобами.