Загибель Руслана Сінькова: що відомо

Про смерть Руслана Сінькова повідомила пресслужба Нацполіції Київської області. Обставини та деталі інциденту правоохоронці не оприлюднили. Лише написали, що він загинув трагічно.

Актуально МВС планує знизити смертність на дорогах удвічі: скільки на це треба часу

У поліції додають, що вранці його колеги чекали на інструктаж і про смертельну аварію поліцейські дізнались згодом. Це був перший і останній раз, коли Руслан Сіньков вчасно не прибув на службу.

"Керівництво та особовий склад поліції Київщини висловлює найщиріші співчуття родині загиблого співробітника та сумує разом з ними. Вічна йому пам’ять", – зазначають у пресслужбі Нацполіції Київської області.

Факти з біографії Руслана Сінькова

Йому було 46 років, а правоохоронним органам він віддав 24 роки свого життя.

Руслан Сіньков мав звання старшого сержанта поліції. І він був одним із перших, хто прибув на місце стрілянини в Броварах. У Нацполіції Київської області підкреслюють, що, шкодуючи здоров’я та життя, Руслан Сіньков того ранку безстрашно затримував зловмисників зі зброєю.

У чоловіка залишилися донька та матір.

На превеликий жаль, поліцейський колектив втратив одного з найкращих своїх працівників. Мужній та вольовий, ніколи не рахувався з особистим часом, був відповідальним до роботи та вимогливим до своїх колег,
– підсумовують у пресслужбі Нацполіції Київської області.

Важливо Стрілянина у Броварах: ще частина учасників заарештована, зокрема і організатор

Стрілянина в Броварах: головне

  • Перестрілка в Броварах сталася вранці 29 травня між людьми, які займаються пасажирськими перевезеннями та нелегальними перевізниками.
  • У стрілянині взяли участь приблизно 100 людей.
  • Внаслідок інциденту щонайменше 3 людини зазнали поранень.
  • Поліції вже вдалося затримати кілька десятків зловмисників, в них вилучили як травматичну, так і мисливську стрілецьку зброю.
  • Поліція відкрила кримінальне провадження, розслідування триває.
  • Частині суд уже обрав запобіжні заходи. Найсуворіший з них – арешт на два місяці без права застави.