Про це водій транспортного засобу, який збив неповнолітнього хлопця на велосипеді, повідомив у коментарі "Громадському".

Читайте також: ДТП з кортежем Порошенка і дитиною в Києві: фото перших хвилин після аварії

Там гараж стоїть перед пішохідним переходом, нічого не було видно. Цей хлопець порушив — він їхав дуже швидко на велосипеді, а не переходив, я сподіваюсь, що з ним все добре,
– сказав водій.

Він також спростував інформацію свідків події про те, що його автівка належала до супроводу президента. За його словами, у машині не було ані проблискових маячків, ані сирен.

"Хлопець на велосипеді був у навушниках, не бачив, ми його теж не бачили. Він вилетів одразу, ми стукнули його велосипед, і він виходить впав на капот, і його відкинуло потім від капоту. Я одразу до нього підбіг, дав води, почав надавати медичну допомогу та одразу ми викликали швидку", – пояснив напарник водія.

Окрім цього, стало відомо, що чоловік, який збив дитину на велосипеді у Києві, разом із напарником працюють у батальйоні супроводження Головного управління Національної поліції міста Києва.

Водій перебуває у шоковому стані після аварії.

Нагадаємо, що 31 травня у Києві на пішохідному переході авто збило 13-річного велосипедиста. Очевидці повідомляли, що це був нібито автомобіль з кортежу Президента України Петра Порошенка. Хлопця забрали до лікарні із черепно-мозковою травмою і переломом ноги.

В Адміністрації Президента України запевнили, що авто, яке збила дитину в Києві, не належало до кортежу глави держави.

Пізніше стало відомо, що авто належить поліції.