Кореспондент 24 каналу у прямому ефірі повідомив, що, на щастя, ніхто не загинув.

Читайте також: Штрафи для пішоходів в Україні: скільки людей поплатилися за порушення правил

Наразі троє жінок перебувають в лікарні. Двоє – у тяжкому стані. Очевидці повідомили, що одну з потерпілих автобус протягнув за собою 20 метрів. Свідок ДТП додав, що поліція на місце аварії приїхала не одразу.

Спочатку приїхали чотири карети "швидкої" одна за одною, але поліції не було,
– сказав очевидець.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

Трьох людей госпіталізовано
Трьох людей госпіталізовано


Ця ділянки дороги є аварійно небезпечною

За попередньою інформацією, водій автобуса був тверезий і, ймовірно, з якихось причин не побачив людей на пішохідному переході. До слова, ця ділянка дороги вже давно є аварійно небезпечною.

У поліції повідомили, що водія автобуса затримали, з ним спілкуються слідчі. Чоловіка доставили до нарколога і відібрали біологічні зразки для встановлення ступеню алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Сам водій зазначив, що у транспортному засобі відмовили гальма, однак цю інформацію перевірятимуть експерти, які ретельно оглядають автобус на арештмайданчику. Також буде призначена експертиза технічного стану автомобіля.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. До слова, мер столиці Віталій Кличко зауважив, що розслідування аварії повинно бути відкритим та відбудеться у стислі терміни.

У Києві неподалік метро "Дорогожичі" маршрутка на пішохідному переході збила трьох людей: дивіться відео 18+