Низку поліцейських притягнуть до кримінальної та адміністративної відповідальності. Про це начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов написав на своїй фейсбук-сторінці.

Більше за темою Били і стріляли над головою: з'явилися деталі зґвалтування жінки поліцейськими

Начальник поліції Київщини також підкреслив, що поліцейські і до цього резонансного випадку мали плями на репутації. Так, один з чоловіків уже був "на виході" і мав дисциплінарне стягнення – неповна посадова відповідальність.

Зрештою очільник поліції Київщини наголосив, що цих чоловіків потрібно відмежовувати від Національної поліції України.

Два "виродки", які за свою службу у правоохоронних органах нічого суттєвого не зробили, не розкрили жодного резонансного злочину та не затримали жодного небезпечного злочинця,
– схарактеризував Нєбитов підозрюваних.

Зґвалтування у Кагарлику: головне

  • 26-річна жінка заявила про побиття та зґвалтування у поліцейському відділку.
  • Її викликали до поліції як свідка у справі викрадення майна, разом із нею у поліцейському відділку був ще один чоловік.
  • Правоохоронці вдягнули на жінку протигаз та кайданки. Один з копів стріляв з табельної зброї у жінки над головою, а потім декілька разів зґвалтував.
  • У ЗМІ з'явилася інформація про цих поліцейських: це 35-річний Микола Кузів – начальник сектору кримінальної поліції і 29-річний Сергій Сулима, оперуповноважений.
  • Слідчі ДБР готують повідомлення про підозру затриманим. Також вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
  • Начальник Національної поліції Ігор Клименко звільнив обох підозрюваних із їхніх посад.