Про це повідомляє прес-служба Нацполіції столиці.

Читайте також: Фейкові мінування у Львові організовані у Росії, – СБУ

"До поліції на спецлінію 102 надійшла інформація про закладену вибухівку у приміщеннях судів, розташованих на вулиці Московській (Апеляційний суд Києва – 24 канал) та Богдана Хмельницького (Господарський суд Києва). На місця подій негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та рятувальники", – розповідають правоохоронці.

Також підкреслюється, що у зв’язку із ситуацією відбулася евакуація людей із будівель судів.

"Правоохоронці ретельно оглянули будівлі та прилеглу до них територію. Відомості належним чином зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського та Шевченківського управлінь поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян", – додають у поліції.

Згодом поліцейські сповістили, що перевірку судових установ завершено: жодних вибухових речовин і небезпечних предметів виявлено не було.

Нагадаємо, 5 липня у Львові до поліції надійшло повідомлення про замінування приміщень за 15 адресами, однак під час перевірки правоохоронці такі і не виявили жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.