Про це повідомляє ТСН.

"У неї глибокі рани були на ногах, на лівій нозі у неї були глибокі рани, це зашивалось нашвидкуруч, відкривалося, перероблялося. Так, у неї опіки першого-другого ступеня, це правда. Загрозу життю дитини нічого не віщує. Але вона вся перебинтована: руки, ноги, голова, обличчя. Тільки очі відкрилися вчора вранці, вона нічого не бачила до цього", – розповів він.

Читайте також: Вибух авто на Бесарабці у Києві: з'явилась нова інформація про особу потерпілої

Екс-чоловік постраждалої зазначив, що у Целовальнікової сильно постраждала нога і є загроза ампутації. Також чоловік додав, що стан моделі – стабільно-важкий.

Кошель додав, що його дитина почувається більш-менш стабільно.

Вона тримається абсолютно стабільно, у неї немає жодних стресових психозів тощо. Вона перші дні трошки плакала, але зараз вже третю добу або четверту, я вже не знаю рахунку, вона вже більш-менш нормально, вже розмовляє, харчується спокійно, нормально, тільки вся перебинтована з ніг до голови,
– додав екс-чоловік моделі.

Нагадаємо, 8 вересня близько 18:00 у центрі Києва стався вибух в одному з автомобілів.

Внаслідок інциденту постраждала жінка, яка перебуває у критичному стані в одній із лікарень столиці. За інформацією ЗМІ, вона отримала опіки, в тому числі і очей, та зазнала пошкодження кісток.

Крім того, у машині перебувала її донька, що постраждала менше та після події була притомною, а також чоловік, який загинув одразу. Згодом з'ясувалося, що це Тимур Махаурі, особу якого у МВС пов'язують з криміналітетом.