У повідомленні наголошується, що, за оцінками УЄФА, 15 червня в фан-зоні і на прилеглій території навколо вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності матч Україна–Франція дивилися близько 140 тисяч уболівальників. Щоб уникнути тисняви, входи в офіційну фан-зону тимчасово перекривали.

Крім того, опрацьовується питання залучення додаткового персоналу для прибирання центральної частини міста та встановлення додаткових туалетів.

Як зазначив представник УЄФА, менеджер офіційних фан-зон ЄВРО-2012 Томас Глорі, фан-зона в Києві є найбільш організованою.

"Я був у всіх приймаючих містах ЄВРО-2012, бачив всі офіційні фан-зони і можу з впевненістю сказати, що всі вони організовані на високому рівні. Однак, порівнюючи, вважаю, що фан-зона в Києві є найчистішою і, напевно, найбільш організованою", — підкреслив Томас Глорі.

Нагадаємо, ЄВРО-2012 проходить в Україні та Польщі з 8 червня по 1 липня. Фінал першості відбудеться 1 липня в Києві. Вчорашній матч Україна–Франція закінчився 0:2. Раніше українська збірна обіграла шведів з рахунком 2:1. 19 червня о 21:45 в Донецьку українська збірна зіграє з Англією.