Планується, що мадридці приземляться у столиці України після обіду та зупиняться у фешенебельному готелі "Опера". Натомість мерсисайдці розмістяться у не менш розкішному п’ятизірковому "Інтерконтиненталі", пише ресурс "Команда №1".

Читайте також: Фінал ЛЧ у Києві: які команди гратимуть і їхні результати

Зазначається, що на сам фінальний поєдинок найпрестижнішого футбольного клубного турніру Європи команди вийдуть у своїх традиційних кольорах: "Реал" – у білій формі, а "Ліверпуль" – у червоній.

До слова, у аналогічному екіпіруванні колективи розігрували Кубок чемпіонів в 1981 році – тоді у Парижі на "Парк де Пренс" тріумфували англійці із рахунком 1:0.

Щодо традиційних передматчевих заходів, то прес-конференції та відкриті тренування на НСК "Олімпійський" пройдуть 25 травня.

Так, журналісти зможуть починати задавати питання керманичу "Ліверпуля" Юргену Клоппу о 17:15, а о 18:00 його підопічні вийдуть випробувати газон головного стадіону України. Зінедін Зідан своєю чергою почне спілкуватися з представниками ЗМІ о 19:15, а о 20:00 вже "Реал" проведе публічні заняття.

До слова, на фіналі Ліги чемпіонів у Києві виступить британська поп-співачка Дуа Ліпа.