За цією адресою раніше були розміщені такі фітнес-клуби як "Планета Фітнес", "СпортЛенд", "Пори року". Але всі вони з різних причин не змогли виконати своїх зобов'язань і змушені були закритися.

"Ми послідовно виконуємо план розвитку мережі. У минулому році ми мали пріоритет розвитку в регіонах і відкрили там 10 величезних об'єктів з басейнами", – сказала глава прес-служби групи компаній "Sport Life" Юлія Павленко.

Вона додала, що відкриття нового клубу за цією адресою з самого початку не було заплановано, але оскільки мережа "Спорт Лайф" є абсолютним лідером галузі вона не змогли залишитися осторонь. "Ми відповідаємо за фітнес-індустрію країни в цілому. Це не перший випадок порятунку колег по ринку. "Sport Life" вже взяв в управління такі фітнес клуби як: "FreeStyle", "Планета Фітнес" на Дніпровській Набережній, "Тріумф", "Gold fitness" та інші локальні клуби", – зазначила вона.

Так ось на цей раз клієнти клубу "Пори року" не залишаться з закритими дверима, адже всіх його теперішніх клієнтів переоформлять з повним збереженням всіх умов і можливостей, передбачених їхніми абонементами. І навіть більше того – тепер до їхніх послуг може бути будь-який з клубів "Sport Life" в 16-ти містах України.

Як заявив власник нерухомості на Кудряшова, 16 Ігор Коваленко 2 березня вони підписали контракт з мережею фітнес-клубів "Sport Life" і додає, що "Спорт Лайф" вже 10 років оперують клубами.