Про це він розповів виданню ТСН.

За його словами, нетверезий чиновник відразу намагався владнати ситуацію за допомогою грошей.

"Через 20 хвилин приїхав їхній кум, друг, сват, брат, не знаю ... Лисий, якого почали представляти ніби він водій. Він надав слідчому своє посвідчення, сказав, що прав у нього немає, документів немає, нічого немає. До мене він підходив хотів "порішать", перегаром дихав на мене, говорив, давай, ми тобі все купимо. Я сказав, що ми все будемо оформляти, як повинно бути", – розповів Левін.

Зараз його дружина і син – у лікарні. У дружини численні переломи і забиття мозку. Синові зробили томографію, на щастя, загрози для життя немає.

Нагадаємо, вчора ввечері, 3 липня, Макс Левін потрапив у ДТП. Внаслідок аварії серйозно постраждали дружина і син фотографа. Винуватцем ДТП виявився п'яний водій Audi, начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. Голова "Укрзалізниці" Войцех Бальчун миттєво відсторонив його від виконання обов’язків на період з’ясування обставин ДТП.

Коли зв’язки і гроші не допомогли, то чиновник втік з лікарні, де мали проводити тест на вміст алкоголю в крові. Однак поліцейські встановили місце перебування Федорка.