Так, 4 серпня о 19:29 Служба порятунку 101 отримала повідомлення про те, що у дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Метрологічній, 14-Б, в припаркованому автомобілі Fiat виникла пожежа. Ймовірною причиною пожежі є технічна несправність автомобіля, однак остаточну причину встановить слідство.

Ще один виклик надійшов вже вночі, о 3:08. У дворі 22-поверхового житлового будинку по пр. Героїв Сталінграда, 2-Г, в автомобілі Volvo виникла пожежа, яка перекинулась на сусідні автівки. Як написав на своїй сторінці в Facebook один з очевидців, Ігор Шороп, Volvo вибухнула і повність вигоріла.

"Пожежа перекинулася на сусідній VW Polo у якого повністю згорів капот. Також постраждав Lexus, який стояв поруч — поплавились молдинги, гумки і трохи бампер. Майже повністю розплавився плафон на поруч вартому ліхтарному стовпі. Ніхто не постраждав", — зазначив киянин.

Буквально час назад возле соседнего подъезда по проспекту Героев Сталинграда 2Г заверещали сигнализации машин и прозвуча...

Posted by Игорь Шороп on 4 серпня 2015 р.

Минула ніч відзначилась ще двома пожежами — у Одесі горіло кафе у курортному мікрорайоні, а в Тернополі — будинок в історичній частині міста.