Саакашвілі позбавили українського громадянства

Спершу інформацію про те, що у колишнього президента Грузії забрали українське громадянство ЗМІ та політики поширювали з посиланням на власні джерела.

Читайте також: Міша – політик, Петя – жлоб і трус: в мережі "гудять" про позбавлення Саакашвілі громадянства

Одним з перших про позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства написав народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Згодом на сайті Державної міграційної служби з'явилась інформація про те, що Порошенко підписав указ про позбавлення українського громадянства, а в самому повідомленні згадувалось прізвище Міхеїла Саакашвілі.

Офіційного указу на сайті глави держави поки немає, так само, як і немає наразі реакції на цю інформацію самого Саакашвілі, який, за словами його речниці, зараз перебуває з візитом у США. У своєму Facebook він поки лише репостить реакцію інших на цю новину.

Порошенко також поки не прокоментував цієї інформації, проте у своєму Facebook вже встиг привітати "Динамо" з перемогою.

Нардеп Антон Геращенко зазначив, що Саакашвілі позбавили громадянства на підставі пункту про те, що він надав недостовірні дані, зокрема, що стосувались його судимості у Грузії.

Вибух у Києві

У Києві в багатоповерховому житловому будинку у Голосіївському районі пролунав потужний вибух.

Вибух пролунав у житловому будинку на вулиці Бурмістренка.

Як повідомляють очевидці, вибух стався у другому під'їзді на першому поверсі. Він був настільки потужним, що навіть обвалились перекриття між поверхами.

Згодом стало відомо, що жертвою стала літня жінка.

Попередньою причиною вибуху називають витік побутового газу.

Очевидці публікують у соцмережах фото та відео жахливих наслідків, яких завдала вибухова хвиля.

Люди Вілкула влаштували бійку з бійцями АТО у Кривому Розі

У Кривому Розі на засіданні міськради сталася бійка між муніципальною гвардією і бійцями АТО.

Про це повідомив місцевий депутат Микола Колесник.

Він зазначив, що списки криворіжців, які хотіли бути присутніми на сесії, подавалися завчасно. Та представники муніципальної гвардії відмовилися пропускати навіть дружин та матерів полонених бійців.

Блондинка Свєта знову влипла у скандал

Пригадуєте скандальну блондинку Свєту, яка ледь не рознесла відділок поліції після того, як поліція її затримала за паркування на пішохідному переході?

Напередодні Свєта більш відома як адвокат Світлана Цибуліна на своєму Range Rover у Києві перекрила дорогу і намагалася протаранити автомобіль.

Поліція забрала у неї права за водіння у нетверезому стані.