Як звітують у прес-службі ДСНС, загорання сталось на останньому 5-му поверсі будівлі і горіли будівельні матеріали.

Дивіться також: У центрі Києва горить завод: фото, відео

За даними пожежників, менш ніж за годину полум'я вдалось повністю загасити. Проте постраждали двоє осіб, яких госпіталізували з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

На місці пожежі опинився колишній міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко.

На своїй сторінці у Facebook він зазначив, що знімав неподалік проморолик і побачив, як "на очах загоряється новий канал Мураєва, де йде ремонт".

Довелося згадати, що до МНС мав стосунок і організувати виведення людей, перш за все! Адже на будь-якому будівництві є балони з киснем,
– написав Червоненко.

Червоненко поділився спільним фото з місця події зі згаданим Мураєвим.

Подібне фото у своєму Facebook оприлюднив сам Євген Мураєв.

"А мистецтво не можна знищити (с)... Скоро буде, як би хто не любив сінематограф", – написав він, очевидно, натякаючи на свій новий проект.

Хто такий Євген Мураєв?Народний депутат України від Партії регіонів 7 та 8 скликань. З червня 2016 року став позафракційним нардепом, був головою політради партії "За життя", проте оголосив про вихід з політсили. Мураєв володів 100% прав на телеканал NewsOne, але наприкінці серпня на 3 роки передав управління телеканалом екс-заступнику голови адміністрації президента-втікача Януковича Андрію Портнову.

Мураєв відомий своїми українофобськими поглядами. Назвав Революцію Гідності "державним переворотом", а з початком бойових дій на Донбасі заявив, що це – "громадянський конфлікт". Мураєв заявив, що політв'язень Олег Сенцов "готував вибухи і підпали" і "для частини населення" він є терористом. ГПУ відкрила проти нього кримінальне провадження.