Про це Аброськін написав у своєму Facebook.

Він обурено відреагував на акцію, яку влаштували під стінами управління поліції Київської області.

Дивіться також: Поки під поліцією мітинги, Аваков публікує фото з Італії

На мітингу сталась штовханина, під час якої невідомий з кулаками спробував накинутись на начальника ГУ Нацполіції Київської області Дмитра Ценова.

Громадяни, схаменіться! На що розраховують ті, хто дозволяє собі бити керівника поліції, який потім повинен йти організовувати та направляти роботу поліцейських з метою розкриття вбивства?
– написав Аброськін.

Він запевнив, що "проведення необхідних заходів щодо розкриття вбивства Ірини Ноздровської взято на особистий контроль головою Нацполіціі Сергій Князєв та на відповідний контроль міністром внутрішніх справ".

"Ми - не боги, гарантувати розкриття всіх злочинів не можемо, але наголошую, що зробимо все можливе аби вбивця чи вбивці Ірини Ноздровської були встановлені та затримані", – написав він.

Дивіться відео з мітингу під Нацполіцією щодо розслідування вбивства Ірини Ноздровської:

Нагадаємо, 2 січня під стінами управління поліції Київської області зібрались активісти, які вимагають розслідування загибелі юриста Ірини Ноздровської. 1 січня на Київщині знайшли її мертвою. Правозахисниця займалась розслідуванням загибелі своєї сестри – вона загинула у ДТП.