Як знайти магазин H&M у SkyMall

Другий київський магазин H&M, площею близько 2 500 квадратних метрів, буде на другому поверсі ТРЦ SkyMall, що на проспекті Генерала Ватутіна, 2Т.

Читайте також: H&M в Україні: що варто знати про бренд

У бутику будуть як базові моделі, так і капсульні колекції – лінії жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу, а також аксесуари. А ще в магазині будуть представлені H&M + і Sport для жінок.

Що очікувати у день відкриття

Гостей відкриття чекає святкова розважальна програма. Крім того, перша людина в черзі отримає подарунковий сертифікат на 3 тисячі гривень, друга – на 2 000 гривень, третя – на 1 000 гривень, наступні 997 покупців – на 200 гривень. Реєстрація у чергу почнеться 18-го жовтня з моменту відкриття ТРЦ SkyMall.

Також усі покупці в день відкриття матимуть нагоду скористатися знижкою на 15% на увесь товар.

Нагадаємо, 18 серпня у Києві урочисто відкрили магазин H&M в торговому центрі Lavina Mall. Це перший бутик цього бренду в Україні. З нагоди знакової події у столиці відбулася розкішна вечірка, на яку завітало чимало представників українського шоу-бізнесу.

Що таке H&M? Це компанія, яку заснували у Швеції в 1947 році. Вона налічує 47 онлайн-платформ та понад 4,7 тисячі магазинів на 69 міжнародних ринках. У 2017 році дохід компанії H&M склав 232 мільярди шведських крон.