Власники ж закладу намагаються прикриватися патріотичною тематикою.

Спочатку там оселилася скандально-відома "Ель-Кафа". Її восени минулого року власноруч феєрично і з пафосом закривала ціла когорта народних депутатів. Кафе таки ліквідували.

На початку березня відкрився новий заклад харчування. З синьо-жовтою вивіскою і патріотичною назвою – "Кафе на Майдані". Але воно теж довго не протрималося. І от тепер третя реінкарнація – вже відомий українцям бар "Каратєль".

У березні "Київреклама" і Держархбудінспекція визнали заклад та його вивіску незаконними, а саму будівлю столична влада назвала аварійною. Тож вести в ній господарську діяльність – заборонено.

Коли восени нардепи брали штурмом "Ель-Кафу", в дверях з’явилися юристи київських профспілок Ольга та Іван Балабани. Тоді чоловік палко доводив законність "Ель-Кафи", в березні розповідав, яким класним буде патріотичне кафе, а сьогодні, побачивши журналістів, швидко проскочив повз них.

Журналісти звернулися із офіційним запитом до Київської держадміністрації. Їх відфутболили до Київської міськради та Державного агентства будівництва та архітектури, але і звідти жодної відповіді не було.

Без камери журналіст пройшов всередину кафе, аби сфотографувати документи у кутку споживача. На печатці зазначена фірма "Еліт Профі Груп".

Директором "Еліт Профі Груп" є Лілія Томазова. Паралельно ця особа є директором та власником фірми "Буд Жил-Пром". Це саме та компанія, яка без жодного дозволу надбудувала додаткові два поверхи на даху обгорілого будинку профспілок. Загальною площею 800 квадратних метрів.