Марія записала нове відео, тривалістю півтори хвилини. Більшість слів, які вжила блогерка, – це нецензурна лексика. Свій гнів 18-річна дівчина спрямувала на правоохоронців.

До теми Покажу вам цицьки, – після погрому київська блогерка вмовляла поліцію не забирати їх у відділок

Сторінку блогерки закрили

Правоохоронці начебто закрили інстаграм-сторінку Марії, на яку було підписано понад 70 тисяч людей. Це сталось після чергової витівки блогерки – вона з друзями влаштувала погром у готелі й була виселена звідти поліцією.

Молодих людей доправили до відділку й відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Санкція передбачає обмеження волі до 5 років, або навіть ув’язнення – до 4 років.

Дівчина записала емоційне відео з матюками

У своєму новому зверненні Марія, яка живе з мамою на Троєщині, погрожує, що скоїть самогубство, бо не бачить сенсу у житті без своєї сторінки в інстаграмі.

Що я буду робити, нах*я мені тоді жити. Якщо мені не повернуть мій інстаграм, я реально кинусь.
– заявила дівчина.

І це можуть бути не порожні слова, адже дівчина вже одного разу намагалася покінчити із життям – саме поліція її й врятувала. Копи забрали блогерку з мосту й заспокоїли її, після чого дівчина пішла додому.

Читайте більше Блогерка розгромила квартиру в Києві: раніше патрульні врятували її від стрибка з мосту – відео

Блогерка Марія записала нове емоційне відео. Увага! Присутня ненормативна лексика (18+)

Що відомо про Марію

  • Дівчині нещодавно виповнилось 18 років.
  • У березні 2021 року вона "прославилась" тим, що розмахувала на вулиці пістолетом й випадково вистрелила у повітря. Цього ж дня Марія влаштувала погром в орендованій квартирі.
  • 1 червня 2021 року блогерка повторила свій "подвиг". Цього разу постраждав номер у готелі. Вона з друзями поламала ліжко, плазму, залила алкоголем підлогу, розфарбувала ванну. Коли на виклик прибула поліція, Марія заявила, що це зробили не вони. Молоді люди були дуже п’яними.
  • Дівчина пропонувала поліції показати власні груди, аби вони їх відпустили. Втім, усіх бешкетників доправили до відділку.
  • Всі свої витівки дівчина записує на відео й викладає їх у соцмережах.