Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, до чергової частини Деснянського району зателефонував чоловік та повідомив про те, що біля своєї квартири на вулиці Маяковського він побачив свій нібито раніше вкрадений мопед.

Відтак, на місце прибув наряд патрульної поліції.

Щоправда, коли правоохоронці звернулися до власника помешкання із вимогою надати пояснення та документи, які підтверджують право власності на мототранспорт, у відповідь почули лайку, а згодом чоловік накинувся на них із кулаками.

Усі намагання заспокоїти хулігана не дали позитивного результату, тож патрульні змушені були застосувати сльозогінний газ і кайданки. Після інциденту інспектор поліції звернувся до травмпункту із підозрою на перелом руки,
– розповідають правоохоронці.

Наразі поліція встановлює обставини події, а також наявність документів, які підтвердять, хто насправді є власником мототранспорту.

Крім того, слідчими Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі терміном до п'яти років.

Читайте також: 26-річний прокурор влаштував серйозну аварію та побився з поліцейськими