Відео булінгу підлітки виклали у соцмережах. На цьому знущання не закінчилось – дівчинка отримує погрози від невідомих сторінок.

Ще один гучний випадок Дитині заборонили користуватися туалетним папером у садочку, бо батьки не здали гроші на ремонт

Завдали 7 ударів по голові

Мати постраждалої зазначає, що її дитині завдали 7 ударів по голові. Втім, дівчинка змогла сама дістатися додому й лягла спати.

Я не забороняю своїй дочці спілкуватися з іншими підлітками, але ніколи не могла подумати, що це спілкування завдасть їй стільки зла. Її "знайомі" вирішили розбити сирі яйця об її голову, ображаючи та принижуючи публічно,
– розповідає мама Дар'я Судакова.

Пізніше жінка побачила у соцмережах відео знущання з Катерини. Їх знайшов старший син Дар'ї.

До булінгу підготувались заздалегідь

Як виявилося, 6 підлітків домовилися заздалегідь, купили яйця і покликали Катю гуляти. Коли вони зустрілися, то відібрали у неї телефон, почали принижувати й напали, паралельно знімаючи все на свої телефони.

У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку: відео (Обережно! Присутні елементи насилля: 18+)

У якому стані постраждала

Наразі з дівчинкою працює психолог і вона відновлюється в домашньому режимі. Однак, вона донині продовжує отримувати погрози.

Мати постраждалої хоче справедливості у правовому полі й публічні вибачення від кожного, хто образив її дитину, а також моральної компенсації. Жінка написала заяву у поліцію.

Актуально Відводила за шафу і била: вчительку зі Львова звільнили за булінг першокласників

У Києві поліція почала ставити дітей на облік через булінг

У Києві торік почали ставити на облік дітей через булінг. Поліція запевняє, що це не покарання, а лише спосіб розв'язати проблему. Втім, батькам кривдника можуть виписати й штраф.