Де саме розташують кладовище не повідомляється, а от будівництво сучасного центру захисту домашніх улюбленців вже розпочато. Щоправда, його адреса наразі також невідома, повідомляє пресслужба Київради.

Читайте також Київрада ухвалила бюджет столиці на 2021 рік: майже половина видатків піде на освіту

Столичні депутати планують створити універсальний заклад, який вміщатиме в себе ветеринарну клініку із сучасним устаткуванням та притулок для котів та собак.

Програма підтримки тварин у Києві – що вона передбачає

Київрада вирішила продовжити стерилізацію бездомних котів та собак та підтримку опікунства над безпритульними тваринами й створення публічного простору для власників тварин.

Йдеться про належну інфраструктуру для вигулу та тренувань собак, встановлення комплексів для прибирання за твариною "Собача вбиральня".

Разом з тим, передбачені просвітницькі заходи та соціальна реклама, щоб зменшити кількість випадків жорстокого поводження з тваринами.

На втілення задуманих планів із бюджету планують виділити 183,7 мільйона гривень, загальний кошторис програми – 185,7 мільйона.

Раніше сайт 24 каналу повідомляв, що у Києві цілодобово лікуватимуть безпритульних котиків та песиків. Хворих тварин можна принести у приватну клініку "4 лапи", якщо комунальні заклади будуть закритими.