Про моторошне вбивство розповіли у фейсбук-спільноті "Київ оперативний". Там зазначають: американець знімав квартиру у будинку на вулиці Філатова. Вночі до нього привели повію.

Дивіться також Чоловік підпалив магазин та викинувся з 7 поверху у Києві через ревнощі: відео

Після декількох годин "побачення" жінка не вийшла з квартири, і її сутенер почав грюкати у двері. У дописі йдеться про те, що чоловік навіть зламав замки у припаркованій надворі машині, аби дістати звідти інструменти. Однак відкрити двері йому не вдалося.

Вже вранці до дверей підійшов сусід, почувши шум, і викликав поліцію. Іноземець за дверима нібито почав благати про допомогу і скаржився на самопочуття. Зрештою двері розблокували ДСНС-івці, а швидка забрала іноземця.


Іноземець орендував цю квартиру протягом кількох місяців

Втім чоловік зник з лікарні, а за диваном власники квартири знайшли труп жінки. Далеко втекти іноземцю не вдалося, повідомляють у спільноті: його начебто зловили в аеропорту.


Після скоєного чоловік хотів втекти за кордон

Що кажуть у поліції

У київській поліції підтвердили факт вбивства жінки. Там кажуть: іноземець вдався до такого після того, як у нього з загиблою стався якийсь раптовий конфлікт.

Попередньо ми встановили, що між 34-річною уродженкою Одещини та іноземцем виник конфлікт, під час якого чоловік руками задушив потерпілу,
– зазначив начальник поліції Київщини Андрій Крищенко.

Іншої інформації про особу померлої, зокрема про наявність у неї 5 дітей, у поліції не повідомляють.

Як додав Крищенко, правоохоронці поспілкувалися з господарем помешкання, який пояснив, що кілька місяців здає в оренду квартиру іноземцю. Коли він приїхав на адресу, орендар поскаржився на погане самопочуття та, не дочекавшись приїзду медиків, швидко залишив приміщення.

Дивіться оперативне відео поліції з місця вбивства жінки

Далі власники почали прибирати квартиру та за диваном виявили мертву жінку. Опісля ймовірний вбивця намагався втекти закордон: його спіймали правоохоронці в терміналі аеропорту "Бориспіль".

Слідчі відкрили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство. Чоловіковві загрожує до 15 років за ґратами.