У пресслужбі МВС України відреагували на відео, на якому правоохоронець розпустив руки щодо порушниці адміністративного кодексу. Після перевірки запису поліцейського звільнили, а його безпосереднього керівника зняли з посади.

Дивіться також Завдяки дефібрилятору: у Київському метро поліцейський врятував життя пасажиру

Крім того, як зазначили у поліції, догану за неприпустиму поведінку співробітника оголосили керівнику управління поліції охорони Києва.

Що відомо про побиття поліцейським жінки у київському супермаркеті

  • Інцидент стався 22 березня в супермаркеті Auchan, розташованому в торговельному центрі Lavina Mall.
  • Клієнтка відмовлялася вдягнути маску та досить агресивно відповідала працівникам супермаркету на всі зауваження. Не відреагувала вона і на законні вимоги поліцейського охорони.
  • Тоді чоловік кілька разів штовхнув жінку та вдарив її по голові. Потерпіла, попри падіння на підлогу, також била правоохоронця та кричала на нього.
  • Все це зафільмували численні свідки інциденту, які ніяк не втручалися у конфлікт.

Такі ганебні дії поліцейського нічим не можуть бути виправданими. Тому за цим фактом призначено службове розслідування. Поліцейського, який застосував силу до відвідувачки супермаркету, звільнено. Проведення ретельної перевірки подій у супермаркеті доручено співробітникам внутрішньої безпеки Нацполіції, – зазначили у пресслужбі МВС.

Дивіться відео побиття жінки поліцейським охорони у Києві: