Водій на дорозі поводився дивно і порушував правила ПДР. Так оцінили ситуацію активісти організації "Варта Голосієво", тож передали інформацію про ймовірного порушника патрульним.

Тим часом На Львівщині трапилась жорстка ДТП

Футболіст напідпитку за кермом

Свідки розповіли, що водій чорної Сhevrolet на литовських номерах, щодо якого активісти й звернулися до копів, порушив правила ПДР просто перед тими. Відтак його зупинили, і вже тоді відчули запах алкоголю.

Водієм виявився 22-річний футболіст Чукукелу Ебука. Він грає за команду вищої любительської ліги Spectrum Talisman. Як повідомляють у соцмережах, перш ніж сісти за кермо, він вранці виходив із товаришами з клубу.

Футболіст п'яний
Чорне авто футболіста, яке рано вранці спинили патрульні / Фото "Варта Голосієво"

У спілкуванні з правоохоронцями футболіст Чукукелу Ебука, за припущенням "Варти Голосієво", спробував уникнути відповідальності. Задля цього він начебто вдав, що не розуміє української мови.

Тоді патрульні пояснили йому причину зупинки англійською. Далі один з копів зазначив, що відчуває запах алкоголю, тому водій має пройти алкотест.

Футболіст заявляв, що не розуміє української – дивіться відео

Футболіст відповів, що це "ментол, а не алкоголь". Та зрештою відмовився проходити тест на алкоголь, чим фактично визнав провину. На нього склали протокол – зокрема й за відсутність документів на авто.